Semine

Semine er et norsk vekstselskap som leverer en AI-plattform for automatisering av regnskapsprosesser og innsikt i regnskapsdata. Semine har på knappe 3 år vokst fra under 5 ansatte til rundt 70 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Kristiansand og Kerala i India. Selskapet og de ansatte jobber hver dag for å utvikle og levere banebrytende standardisert teknologi for å skape innovasjon, fremgang og verdiøkning i finans- og økonomifunksjonen for regnskapsbransjen, privat næringsliv og offentlig sektor.

Selskapet leverer AI-plattformen SEMINE som er en revolusjonerende løsning for regnskapsføring, dataklassifisering og analyse. SEMINE bidrar til at økonomiavdelingen kan redusere kostnader drastisk, øke konkurransekraften og frigi tid og ressurser gjennom bruk av robotikk, maskinlæring og kunstig intelligens.

SEMINE er utviklet med unike algoritmer som er selvlærende for utføring av bilags- og fakturahåndteringsprosesser. Plattformen integreres mot kundens eksisterende regnskapssystem slik at man ivaretar både tidligere investering og historisk regnskapshistorikk. Dyktige interaksjonsdesignere, teknologer og forskningsmiljøer innenfor AI sørger for gode brukeropplevelser og bidrar til at SEMINE tenker som et menneske, bare mye raskere og mer strukturert.

Website: https://www.semine.com/
Industry: Software Development
Headquarters: Nordic Countries, Scandinavia
Type: For Profit
Phone: +47 902 66 429